call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian New Sunlight Building Material Co, Ltd
Telefon: +86-757-63228326
E-post: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Spika / skruva färgstarka sten belagda stål takpannor

SPIK, SCREWAll nya solljus tillbehör är obrännbart, förhindra insekt och snö infiltration, lätt att installera och samtidigt ge hållbarhet och livslängd av sten belagda stål tak system. Th

Dalian ny solljus byggnad Material Co, Ltd är en av de ledande porslin spika tak kakel tillverkare och leverantörer, och vi är också ett professionellt företag och fabriken, Välkommen att köpa skruv med lågt pris, färg tak, färgglada tak, färgstarka sten belagda stål takpannor och grossist billiga produkter från oss.


SPIKA / skruva av färgstarka sten belagda stål takpannor

Alla nya solljus tillbehör är obrännbart, förhindra insekt och snö infiltration, lätt att installera och samtidigt ge hållbarhet och livslängd av sten belagda stål tak system.Spikarna / skruvarna kan användas i trä struktur och stålkonstruktion.

En spik, eller skruv eller bult, är en typ av fästelement, vanligtvis av metall, och kännetecknas av en spiralformade ås, känd som en utvändig gänga (utvändig gänga) eller bara tråd, lindade runt en cylinder. Några gängor är utformade för att para sig med en kompletterande tråd, känd som en invändig gänga (invändig gänga), ofta i form av en nöt eller ett objekt med den inre tråden formas till det. Andra gängor är avsedd för att såga ett spiralformade spår i mjukare material som skruven sätts. De vanligaste användningarna av skruvarna är att hålla objekt tillsammans och att placera objekt.
Spika / skruva färgstarka sten belagda stål takpannor

Hot Tags: Nail takpannor, skruv, färg takläggning, färgglada tak, färgstarka sten belagda stål takpannor, Kina, tillverkare, leverantörer, fabriken, företag, grossist, köpa, Billigt, lågt pris, produkter
Relaterade produkter
Kontakta oss
Address:ADD: nr 9, Hengfeng Road, Shishan Town, Nanhai-zonen, Foshan City, Guangdong-provinsen, Kina
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian New Sunlight Building Material Co, Ltd