call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian New Sunlight Building Material Co, Ltd
Telefon: +86-757-63228326
E-post: eva@newsunlight.net
Products Categorys
Importera stenbelagt ståltak från Kina

Importera stenbelagt ståltak från Kina

Stenbelagt stål taksystem är ett utmärkt alternativ för ett långsiktigt imponerande utseende tak. Det är vad Stone Coated Steel Roofing Systems handlar om. Stenbelagda stålprodukter är unika.

Importera Stone Coated Steel Roofing från Kina och distribuera till Qatar, Jamaica, Botswana och Turkiet

stenbelagd metall takplatta. png botswana


Storlek: 1335 * 420mm

Giltig storlek: 1280 * 380mm

Tjocklek på stålplåt: 0,4 mm (0,45 mm 0,5 mm)

Huvudfärgen av stenbelagd rostfritt stål takläggning

Färgkort av stenbelagda takplattor .jpg

Förpackning med stenbelagt ståltak

package.jpg


Material av stenbelagt ståltak

Material som används vid byggandet av stenbelagd rostfritt stål tak omfattar takventiler, blinkar för rörledningar, åsar och skyddsskydd. Dessa kan alla tillverkas med stenbelagt rostfritt stål. Andra material kommer också att behövas vid byggandet, såsom rakeöverdrag, startremsor, dalar, tätningsmedel och tillbehör.

Material av stenbelagda metalltaksteglar .jpg

Nackdelar med Stone Coated Steel Roofing

Det finns vissa nackdelar med stenbelagt ståltak. Uppgifterna är högre än vanligt asfaltbeläggning. Använda naturstenar kan skapa färginsammanhang. Panelerna överlappar varandra och inte låser sig, vilket kan skapa problem om snö, regn eller vind går igenom. Denna typ av takläggning använder exponerade fästelement, som kan rosta i tid på grund av vattentäthet eller fälla fukt inom. Batt-typssystemen är benägen för fukt och kondens, vilket kan rotna i tid. Stenbelagda bältros är något nya; Inte alla takinstallatörer kan veta hur man installerar dem ordentligt.

Grunden är att även om stenbelagt ståltak är ganska nytt, överstiger fördelarna betydligt nackdelarna. Även om finanser och budget beaktas med ståltak, är det ett bättre val för byggare som har extra pengar att installera denna typ av takläggning. Stenbelagd ståltak kommer att stå tidstest och långt ifrån asfaltbältros eller billigare takläggningsmetoder. Om hemmet eller byggnaden som taket installeras i har ett starkt återförsäljningsvärde, kan det här vara ett bra alternativ. Det är ett av de längsta, mest hållbara taksystemen på marknaden idag.

På grund av dess motståndskraft mot förväxling är elementen och praktiskt taget obefintliga underhållskostnader, stenbelagt ståltak, ett optimalt val för nästan vilken byggnad som helst som ger passagerarna planer att stanna länge i deras hem. De som planerar att sälja sitt hem inom en snar framtid kanske inte vill investera i denna typ av takläggning, bara för att de inte kommer att vara runt för att se en avkastning i sin investering eller att ta tillbaka kostnaden för taket när huset säljs.

stenbelagda plattor med metalltak i Kina .jpgHot Tags: importera stenbelagd stål takläggning från Kina, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, företag, grossist, köpa, billigt, lågt pris, produkter
Relaterade produkter
Kontakta oss
Address:ADD: nr 9, Hengfeng Road, Shishan Town, Nanhai-zonen, Foshan City, Guangdong-provinsen, Kina
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian New Sunlight Building Material Co, Ltd