call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian New Sunlight Building Material Co, Ltd
Telefon: +86-757-63228326
E-post: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Flash täcka taket kakel sida blinkande Flash tak väggkonstruktioner

FLASH COVERAll nya solljus tillbehör är obrännbart, förhindra insekt och snö infiltration, lätt att installera och samtidigt ge hållbarhet och livslängd av sten belagda stål tak system. Th

Dalian ny solljus byggnad Material Co, Ltd är en av de ledande Kina flash täcka taket kakel tillverkare och leverantörer, och vi är också ett professionellt företag och fabriken, Välkommen för att köpa lågt pris sidan blinka, vägg blixt, väggplatta, takpaneler, takläggning panel och grossist billiga produkter från oss.


FLASH omslaget sida blinkande Flash tak väggkonstruktioner

Alla nya solljus tillbehör är obrännbart, förhindra insekt och snö infiltration, lätt att installera och samtidigt ge hållbarhet och livslängd av sten belagda stål tak system.Taket av ett bostadshus serverar ett större syfte, och det är att vara ett hinder mot vädret utanför. Den svåraste väder till att kontrollen är vatten, och taket blinkande fungerar som den sista raden i försvaret mot vattenläckage.

För taket blinkande skall vara effektiv, måste den vara slitstarkt, lättskött, väderbeständig och övernatta med rörelse. Rörelsen måste bo på grund av ständig expansion och kontraktion mellan takmaterial och saker som inte är takmaterial. Denna expansion och kontraktion kan hända på en daglig och/eller säsongsbetonade grund. Solljus kan till exempel skapa väldigt höga yttemperaturer under dagen, orsakar de takmaterial att expandera, men på natten temperaturen sjunker och material Kontraktet. Säsongsmässiga förändringar kan påverka utformningen timmer och de blinkande material måste kunna stå emot alla dessa förändringar och vara täta.

De påfrestningar som taket blinkande erfarenheter över tid kan göra det mer benägna att misslyckas när extrem väderlek inträffar, som tung snö, kraftiga vindar eller hög värme. Under installationen, måste vara försiktig att bevara de blinkande material. Professionell takläggare normalt klippa och forma sin egen blinkande material från plåt, men de finns också pre bildats.


Färg val Flash täcka taket kakel sida blinkande Flash takläggning väggpaneler

Vanligtvis, samma med taket kakel färg för helheten.

* Standard färg

(Färger visas varierar på skärmen från själva produkten. Se en faktisk produkt prov innan beställning.)


* Kund individuell lösning

Vänligen ange produkt färg provet innan du beställer.


Hot Tags: Flash täcka takpannor, sidan blinka, vägg flash, väggplatta, takpaneler, takläggning panel, Kina, tillverkare, leverantörer, fabriken, företag, grossist, köpa, billig, låg pris, produkter
Relaterade produkter
Kontakta oss
Address:ADD: nr 9, Hengfeng Road, Shishan Town, Nanhai-zonen, Foshan City, Guangdong-provinsen, Kina
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian New Sunlight Building Material Co, Ltd